såhär är det

jag har gjort en ny blogg. www.joelsu.blogg.se. det är nog där jag kommer befinna mig framöver. blev väldigt trött på den här bloggen. och ja det nya bloggnamnet är sämst och består av bokstäver i mitt namn och mellannamn typ.


problemas

jag vill göra en ny blogg. men jag kommer inte på vad den skulle kunna tänkas heta. jag är sämst på det här med bloggnamn.

så kom om ni kan, kom om ni vill







ikväll har jag och fanny varit på p3 live session med melody club, florence valentin, name the pet och john ME. det var trevligt och markus var programledare och var söt. så såg vi en sötkille också. han var där själv. jag och fanny satt i ett hörn och åt godissnören och partajade om vartannat. det var roligt. fint att jag inte har några bilder på artisterna men jag orkade inte.

hello

är ganska stressad eftersom att jag fick reda på för någon timme sen att jag ska på konsert på nalen om ett tag. eller ja ikväll, men jag ska möta fanny innan. skulle egentligen plugga idag, men det är ju påsklov och då tycker jag att man ska prioritera att ha roligt. nu håller jag på att fixa mig, sen ska jag laga mat och sen ska jag typ åka. kanske ska jag slänga in alla kläder i garderoben igen som jag drog fram när jag försökte hitta något att ha på mig.

webcam bilder är alltid snygga.


jag hatar

när det är någon jävla ishockey eller annan sport istället för programmen man vill se på.

långt bajsinlägg

idag åkte jag och fanny till ikea. det var roligt. vi såg kevin borg där inne sex gånger. och gjorde bort oss två av dom. vi stod och hittade på ett klagomål om ikea och deras mat på någon dator och eftersom att vi hade sett kevin borg där inne innan sa fanny " vi skriver från kevin borg " typ jättehögt, då satt han självklart och åt precis bredvid. han tyckte vi var dumma i huvudet. sen stod vi utanför hissen och jag pratade om att min pappa alltid ser fel på personer och berättade om en gång när han trodde att han såg någon han hade jobbat med i new york på tv som i verkligheten var någon helt annan. så jag stod och berättade att pappa hade sagt " gud vad bra svenska han har lärt sig på bara några år. " precis då kommer kevin borg ut ur hissen och tror självklart att jag pratar om honom. det var väldigt roligt. köpte även en lampa och lite ljus. och godissnören. och chokladbollar.

sen tog vi ikeabussen hem och satt och klagade över omvägarna den tog. när vi kom fram efter typ ett år gick vi till gallerian. vi var trötta och skämdes för våra ikeakassar. det slutade med att vi satte oss på något golv i ett hörn och satt där tills vi var tvugna att åka hem och äta middag. sen kom jag hem och åt sushi.
jag har typ aldrig skrivit ett sånt här långt inlägg med en väldigt nogrann beskrivning med vad som har hänt mig under min dag men nu blev det så.

fett


my mistakes were made for you

igår träffade jag julia på dagen. sen åkte jag hem till fanny och sov där. hennes familj åkte iväg på middag och vi hade väldigt roligt. men jag tror vi skämde ut oss en hel del med några telefonsamtal. sen skrattade fanny i sömnen när vi sov. idag åkte vi in till stan. vi satt i kungsträdgården och jag köpte ben & jerrys kulor. sen köpte jag en väska. den är stor och bra. nu har jag kommit hem. ikväll ska jag försöka plugga lite.

bajs

bajsväder och spillde nyss på min kjol.

ändå mitt hjärta ditt förblir



hej, idag har jag varit på stan med fanny. inhandlade en tröja på american apparel och lite annat smått. sen satt vi på gräset i kungsträdgården. det kändes verkligen som sommar ute idag. sen dog vi av hunger och gick åt och sushi i kungshallarna. vi skämde ut oss lite och skrattade ihjäl oss när fanny råkade säga "en kaki" istället för "en yakiniku" när hon skulle beställa. nu borde vi aldrig visa oss där igen. det var otroligt mycket folk på stan och överallt och det känns som att det är början på sommarlovet eller något. nu måste jag städa. puss.

fredag

idag har jag varit i skolan och hållit i ett hjärta, en njure och petat på en lever. vi dissekerade alltså. mycket äckligt. och det stank. gick hem ett tag och sen åkte jag och träffade fanny och ville. vi satt i björns trädgård och åt chips. det var väldigt varmt och soligt och fint. sen köpte jag en kjol. nu är det påsklov, undeerbaart och jag hoppas att vädret håller i sig.


ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det

idag gick brandlarmet i skolan igen. det gör det jätteofta nu för tiden. några verkar ha som intresse att elda papperskorgarna. efter skolan gick jag och träffade elle kari. vi satt på uteserveringen på espresso house. jag älskar vädret. sen gick vi runt på stan ett tag. imorgon är det fredag och sen är det påsklov. wiho!
nu lyssnar jag på markus krunegård. det har jag inte gjort på ett tag känns det som. 


jag tänker alltid på dig i april

idag är det första april och det har varit fint väder hela dagen. var på bio med skolan imorse och såg patrik 1,5. och så har jag haft no-prov. gick nog sådär. efter skolan tog jag tåget till fannys skola och mötte henne där. sen gick vi och fikade i forum. tog tåget tillabaka till slussen sen och bestämde mig för att promenera hem därifrån. det var trevligt faktiskt. och mitt ipodbatteri höll mot förmodan hela vägen hem. jag hatar när ipodbatteriet tar slut när man går. det är så tomt att gå utan musik.
nu måste jag städa. adios!

RSS 2.0