everytime i think of you i feel shot right through with a bolt of blue


dom här gatorna gjorde oss galna

för mig är dom allt
du är allt nu.

hade väldigt svårt för att gå upp imorse. kanske är framvridningen av klockan som påverkar mig. visserligen brukar jag nästan alltid ha svårt för att gå upp men vi har ändå sovmorgon på måndagar. sen gick jag iallafall till skolan som vanligt. gick hem och gjorde ägg och läste lite no. gick till dansen. sen kom jag hem och åt fisk. ska nog titta på tonårsliv om en halvtimme på ettan. imorgon har jag utvecklingssamtal. 

long brown hair and foolish eyes


jag orkar inte plugga och jag får ångestattacker då och då. det är ju söndag. och jag vill inte tänka men det gör jag ändå. då är det svårt att koncentrera sig på no. orkade inte sitta hemma och stirra i taket så jag gick till indiska och köpte nytt chaite. sen gick jag till åhlens. nu ska jag leta efter min hudkräm och ladda hem musik.

i shall turn, turn my head to the sun

somnade inte förrens någon gång i morse. väldigt jobbigt. sen vaknade jag runt 11 så jag är dödstrött nu. och jag måste läsa no. vill dö tack. jag mår illa för att jag är så trött. jag behöver sova. jag börjar iallafall vänja mig vid mitt hår nu och hatar det inte lika mycket som jag gjorde i början. men jag gillar det inte. ajaaa jag.måste.plugga.nu.

helg








SNYGGA bilder. igår var jag på stan med fanny och sen sov jag hos henne som sagt. det var trevligt. vi tittade på let's dance och det var väldigt roligt när fanny på helt seriöst trodde att typ magdalena graaf inte hade några ben. det var även väldigt roligt när ville trodde att fannys gröna skål var en limegodis som tydligen är skön att klämma på. idag åkte vi till forum. och sickla. vi åt kyckling, det var gott. mitt hår är avskyvärt och jag vill aldrig mer visa mig bland människor.

LET'S DANCE!!!

sitter hemma hos fanny. vi tittar på let's dance. bara för att vi är så coola. jag ska sova här. jag har klippt mig och ser ut som en tjock gris/bebis/tant. jaa med andra ord, jag är missnöjd. varför skulle jag klippa av mitt hår? varför varför varför? ehm vill döö. vi har webcam med magnus som är söt. sötsötsöt. varför är det snöstorm? vi frös ihjäl på väg från tågstationen. det ska inte snöa. det är snart april. nu ska vi göra något.


juliette


fin tjej det här

i'm a creep, i'm a weirdo

är hemma från skolan idag. har blivit förkyld och har ont i huvudet. känns som att jag har feber men jag vet inte för jag hittar inte termometern. sååå, jag ligger i soffan och tittar på tråkiga program på tv. dricker vatten. snyter mig. ska fixa något att äta kanske. sen ska jag nog plugga lite. om jag orkar.
hoppas jag är frisk och kry imorgon, det är ju fredag. ska klippa mig och träffa fanny. blir arg om jag måste vara hemma istället.  

detta är väldigt fint


tycker om dig


and i thought i was mistaken


molnen kväver mig


måste öva in engelska ord tills imorgon. så det är vad jag ska göra nu. jag har varit i skolan. det var ganska ohändelserikt. jag är trött. hejdå. goodbye.

got no love

jag äter knäckebröd och ja det är ungefär allt jag gör just nu. intressant. har tittat på två vänneravsnitt och samtidigt läst lite i noboken faktiskt. det var typ snöstorm nyss. om en vecka (och en dag) är det första april. då SKA det inte snöa. men det kommer det säkert göra ändå. såkallat aprilväder. första april införs ipred-lagen som jag tycker är ett ganska dumt påhitt. jag vet inte riktigt vad den exakt innebär men jag vet att ipred står för "property rights enforcement directive" som jag läste på wikipedia och att fildelarna ligger ganska illa till. 

förresten ska jag inte alls praoa på det där arkivet, jag har fått praoplats på mitt gamla dagis istället. blir nog roligare än att sortera papper hela dagarna. hoppas barnen inte bär på någon jobbig sjukdom bara. vädret är konstigt, nu är det blå himmel. det snöade nyss?


för det är okej att vara svag


okej det var iskallt ute när jag gick till dansen. inte okej. jag lyssnade på "kom kampsång" på vägen dit. det har jag inte gjort på hur länge som helst och jag tänkte på våren 2008 då jag lyssnade väldigt mycket på lasse lindh. men äsch det var mest jobbigt att lyssna på. nu ska jag göra något. vet inte vad. kom på att jag har ben & jerrys kvar i frysen. kan hända att jag äter den.


tio

jag är jättetrött. äter vaniljyoghurt och tittar på massa klipp på youtube. önskar att mitt skrivbord inte var så stökigt och så. att sluta halv fyra med gympa som sista lektionen är inte min grej riktigt. ska på dans om knappt två timmar och orkar inte egentligen. och vad hände med det fina vårvädret förresten? jag vill verkligen inte ha mer snö nu.


fupöa

det är snö på hustaken. SNÖ!!! 
vill inte juuu.

en känsla av att det aldrig får ta slut



bra söndag faktiskt. träffade märta och fikade på kulturhuset som var snåla med teet den här gången. vi gick även runt på stan en stund och sen tog jag tåget till fanny. vi promenerade i typ ett år. vi hade med oss lina, hennes hund  som vi höll på att döda fyra gånger. sen åkte jag hem. ikväll ska jag äta oreos med mjölk och läsa lite no. det är söndagkväll och det kommer alltid vara den värsta tiden i veckan.

vi är vi som ser tragedin


jag vet ingenting om allt du håller för dig själv


lördag idag och en tråkig sådan. har legat på min säng och räknat lite matte men somnade med ansiktet i matteboken. lyssnat på snook som är ganska underhållande. har konstiga strumpbyxor på mig och vill att min lugg ska vara jämnlång med mitt hår. och så vill jag klippa mig. skulle ha sovit hos fanny ikväll men det ville inte hennes pappa. tråkigttt. förresten har mamma fixat en praoplats till mig, i ett arkiv på sjukhuset där hon jobbar. tråkigt men bättre än ingenting. ska sortera papper hela dagarna med tjugoåringar som tydligen spelar musik. så där befinner jag mig vecka 18 och 19. är lite rädd. måste städa rummet idag och ska kanske baka om jag orkar.

blackbird singing in the dead of night

bilderna borttagna på julias begäran.

fredag idag. slutade halv tolv som vanligt och stannade kvar i skolan ett tag för att arbeta med en soplanch. vi hade förresten besök av en politiker idag på solektionen. det var uttråkande och han pratade i en timme. sen träffade jag julia. vi gjorde det som vi typ alltid gör nu för tiden, satt på sandys. men vi fick veta att dom tydligen ska stänga första april så vi får skaffa oss en annan sysselsättning. nu är jag hemma och har ont i magen. ska nog koka te snart och kolla på någon film. min helg kommer nog bli tråkig. men jag ska sova.
och, 118100 always feel like dancing, all day, every day! det är iallafall vad dom säger.

sommartider hej hej


hittade grymt snygga bilder från i somras. eller inte. jag ser ut som fhjfksjsöklfgh vet inte vad men jag saknar sommaren och mitt blonda hår. faktiskt.

det enda som gick därifrån den natten var telefonledningar och tågrälser

är sur på mig själv och väldigt irriterad. har fortfarande inte fixat prao och nu är det fullt överallt. får antagligen sitta i skolan med folk som är underkända i ämnen och därför måste jobba extra. medans alla andra är på prao. man kan väl säga att jag längtar. idag träffade jag iallafall fanny i forum efter skolan. köpte glass och sprite och satt på ett bibliotek var vad vi gjorde. jag älskar att det är sol på dagarna nu och att våren börjar komma. imorgon är det fredag.

den här låten ger väldigt mycket förravårenkänslor. men det gör nog egentligen allt med håkan.

here comes the sunshine

trodde det var lördag när jag vaknade. blev väl ganska besviken när jag efter ett tag insåg att det var onsdag. men himlen är blå idag och det är jättefint väder. så jag sitter ute på min balkong, det är fint. negativt är väl att jag knappt ser datorskärmen på grund av ljuset och att grannen som har balkongen bredvid (som ligger väldigt nära våran) kommer ut och tittar på mig. ska räkna matte om en stund eftersom att jag inte fick någonting gjort på lektionen idag.




and history books forgot about us and the bible didn't mention us, not even once


låten är så himla fin.

i got my money on a palm tonight

idag har jag varit i skolan och sen har jag tränat med elle kari. känner mig duktig. ska göra noläxa nu och sen ska jag titta på desperate housewives. ska inte skriva här för jag har inget att säga. men det börjar bli vår. det var sol idag. det var fint. ska göra te nu.


äsch

måndag idag och jag hatar måndagsmornar, visserligen har vi sovmorgon men känslan av att en ny vecka precis börjat är jobbig. jag är väldigt trött, jag fryser väldigt mycket och allt är väldigt mycket. för mycket. och jag orkar inte ta tag i någonting. men ja jag överlever.
nu ska jag typ äta någonting och ska på dans lite senare. vill bara sova. längtar till påsklovet.


i must belong somewhere



jag vet inte

1. idag har jag simmat och ätit mcdonalds med julia.
2. det är söndag idag och jag hatar det.
3. det var någon som fes i solariumet hela tiden på badhuset.
4. mamma låter mig inte ta bort blommorna.
5. jag ska äta chilinötter.
6. jag tittar på vänner, det gör jag ofta.
7. jag fryser ihjäl.
8. jag måste på peace & love.
9. hejdå.


hej

jag har insett att jag har alldeles för mycket blommor i mitt fönster.
och jag har skaffat lookbook. men förstår inte så mycket just nu.

yes

är väldigt trött och jag skriver antagligen fult och osammanhängade och jag tänker tillochmed osammanhängade. idag åkte jag iallafall till stan och köpte jeans. det var väldigt länge sen jag köpte ett par jeans och jag kände att jag behövde ett par. även fast jag föredrar strumpbyxor. sen kom julia hem från färjan och jag åkte till skärholmen med henne. jag köpte en tröja (nu måste jag verkligen sluta köpa saker) och sen satt vi i ett hörn och åt saker. nu skulle jag helst av allt bara vilja sova en stund men har en känsla av att min natt kommer bli ganska jobbig om jag gör det. nu är jag tydligen tvingad att äta middag fast jag precis åt massa saker i skärholmen. kommer spy sen. sen ska jag ladda ner massa filmer att kolla på. puss!

dom tror jag är besatt av filmer utan lyckligt slut

åkte och träffade fanny. vi gick till kafé 44 och åt inga blommor den här gången. sen köpte vi lite saker och så skrek vi lite. diskuterade även väldigt seriöst jordens undergång och sånna saker. vad som skulle hända om jorden slutade snurra eller om solen slocknade. vi råkade förresten ha likadana tröjor på oss. 
jag har även rensat en låda på mitt rum och laddat hem mycket musik. känner mig effektiv. och så har jag lagat middagen. nu ska jag snart titta på film och så. helghelghelg jajaja. puss.


and dance with the devil on friday

goddag. nu är det helg och åh vad jag älskar att sluta halv tolv på fredagar. för en stund sen var det lite sol ute. fint, fast nu är det molnigt. men nästa vecka ska det bli +8 grader ute enligt källor från typ expressen. om det stämmer blir det finfint. matteprovet vi hade idag var inte ens ett prov utan ett läxförhör med typ fem frågor. så det var ganska lätt. nu har jag värmt någon äcklig mat och lite senare ska jag träffa fanny. yez.

genom en iskall vinter


nu är det nog dags för chokladmuffins och mjölk.

dressing up for stormy weather




hamburg night

åh vad jag hatar clearasilreklamerna. såg en på mtv eller om det kanske var ztv för en stund sen. jag dör, töntig. idag lämnade jag in min novell till min svenskalärare som skulle varit inlämnad för typ ett år sen egentligen och jag är jättemissnöjd. den suger verkligen.
imorgon är det fredag, jag längtar. inte av någon speciell anledning mer än att det är helg.
nu måste jag plugga till matteprovet jag har imorgon.

sanningen flyr för sitt liv

bokredovisningen idag gick väl bra trots att jag knappt hade övat. men det var inte så krävande precis. bara man visste vad boken handlade om. och det gjorde jag ju. jag hatar hatar hatar vädret. direkt när jag kom hem drog jag ner min rullgardin för att slippa påminnas om att det är snö ute. dessutom verkar det vara jättefint väder i andra delar av sverige. jag gillar inte stockholm. 
nu måste jag plugga matte. sen vill jag bada. och om det finns ork och tid sen så ska jag baka också.

fanny är ganska rolig:

josefine säger:

varför kan datorer inte funka normalt typ?

Fanny säger:

för att vissa av dem är lite speciella. som att vissa människor är homosexuella, hiv smittade, unga föräldrar, cancersjuka, mobbade, mongolida... ja du fattar

och nej, det är inget illa menat till homosexuella eller något annat. bara ett litet skämt.


give it up when you got no game

åkte och träffade julia när hon slutat skolan och vi satt på sandys i tusen år. jag lärde henne hur man åker skidlift och sånt för det är ju så viktigt att kunna. allmänbildning. jag hatar denna jävla snö och jag vill fly till nåt land där invånarna aldrig sett snö. eller kanske inte. ikväll är det desperate housewives. det är typ veckans höjdpunkt.
imorgon har vi bokredovisning och jag orkar inte öva.
och papperet om hur man ska göra sin redovsining ligger kvarglömt i skåpet i skolan.
jak er best.


if only

godmorgon. idag har jag studiedag, väldigt skönt. blev otroligt sur när jag vaknade, drog upp min rullgardin och såg att det snöade ute. och inte lite heller, taken är täckta av snö. det är mars juu, det ska inte snöa, det ska börja bli vår. vintern är alldeles för lång.
idag ska jag städa mitt rum, lite iallfall. och sen ska jag åka och träffa julia när hon slutat skolan. puss!


jag gillar inte när det ser ut såhär utanför mitt fönster! nu ser man kanske inte så mycket och bilden är ful men skitsamma.

ooh la


herregud vad jag tänker på sjuan när jag hör den här låten.

haschki maschki

jag har sjukt ont i huvudet och det är så jävla jobbigt. och det är jobbigt att gå i skolan till halv fyra med gympa som sista lektionen.
det känns som att jag har sprungit fram och tillbaka från skolan hela dagen idag. när jag kom till skolan imorse var det håltimme så då gick jag hem igen (jag hatar när det är håltimme första lektionen så man gått till skolan helt i onödan och egentligen hade kunnat sova en timme till) sen gick jag tillbaka och hade klassråd och sen gick jag hem på lunchen igen. och ja sen gick jag tillbaka och hade lektioner. bl.a. gympa med en äcklig vikarie som slog mig i ryggen med en bänk. jag gillar honom inte.
eftersom att mitt huvud vill döda mig orkar jag inte gå till dansen idag, så jag stannar hemma.
eh förresten har jag fortfarande inte fixat prao. gillar mig själv.
hejdå.

orkar inte.


next thing i knew they ripped me from my bed



and you know i'm fine
but i hear those voices at night
sometimes the justify my claim

sundayyy

hejhejhallå. idag har jag fikat på kulturhuset med märta. mycket trevligt! vi satt och kollade ut på folket på plattan och lite sånt. sen åkte hon och jag gick och träffade julia. vi gick runt på stan och så och jag köpte en kjol och en tröja på weekday. nu är jag hemma och är trött. ska äta middag om en stund och sen ska jag äta muffins och läsa en engelsk bok som jag måste läsa, som skolarbete alltsååå. det har blivit sådär sär på min blogg igen så det funkar inte att ladda upp bilder. bajz. imorgon är det måndag, det suger. hejdå!
förresten är det äckligt väder.
förresten 2 är det internationella kvinnodagen.


love will turn you around

idag har jag varit på lunch hos min farbror och faster. för min faster fyllde år och så. sen rymde jag därifrån och åkte till stan och träffade fanny och louise. sen fikade vi med stina och jacob. det var trevligt! sen köpte jag strumpbyxor. jag tycker strumpbyxor är alldeles för dyrt, 129 kronor kan man ju få en tröja för liksom. men jaaa. nu ska jag nog sitta här en stund och sen ska jag baka muffins. adios.
förresten, det funkar att ladda upp bilder igen. wiho!


förresten är det för varmt här inne



haha, jag tycker det här är ganska roligt. särskilt när man är trött.

hej

jag gillar fredagar, vi slutar ju halv tolv. det är ganska fint. så efter skolan gick jag hem och kokade makaroner som smakade bajs och sen åkte jag och träffade julia. jag köpte en mascara och en tröja och sen satt vi på sandys i tre timmar och pratade och jag åt upp ungefär halva sandys kändes det som. feeet. så jag mår ganska illa nu om man säger så. vi pratade om sommaren också och nu längtar jag jättemycket. det gjorde jag iförsig innan också men nu längtar jag ännu mer!!!!!!!11ett. nu är jag hemma iallafall och är jättetrött. hade tänkt baka ikväll men jag har en stark känsla av att jag inte kommer orka det. kommer inte orka städa heller för den delen, som jag egentligen borde.
jag är glad att det är fredaaag har väntat på det hela veckan. gud vad skönt! ohyeah.

och nej

det kommer inte att ordna sig. 


it's you i'm thinking of



gud vad jag inte orkar.

jag var bara inte gjord för dessa dar

just nu orkar jag verkligen ingenting och det känns lite jobbigt. jag lyssnar på håkan och det känns väldigt konstigt och faktiskt ganska fel. jag har inte lyssnat på honom på väldigt länge känns det som och det väcker massa minnen och sånt. mitt huvud gör väldigt ont också och jag vill bara ha helg. eller lov. jag ska plugga spanska lite senare och så måste jag städa mitt rum. jaaag orkaaar inteee.
och det verkar bara vara på min blogg det inte funkar att ladda upp bilder?

LADYGAGA!!!!!

hejsan svejsan! jag sitter på punktmedis med julia. det är ganska skoj må jag säga. jag har med mig pappas minidator som är jääävligt irriterande och jobbig egentligen. jag har med mig mina spanskaböcker och ska nog plugga lite snart. jag har kexchoklad också. (go å glá kexchokla)  jag hade en snygg bild på mig och julia att lägga upp tagen med webcamen men blogg.se ville inte det. jag är sur nu. hejdå.
hejdå fiskäckel / julia.

BEHOV


och jag vill verkligen till peace & love. måste. måste. måste.

so can i please

hej jag fryser. mitt fönster var öppet när jag kom hem. man kan ju fråga sig varför min mamma öppnar mitt fönster när det är väldigt jättekallt ute.
nu är mitt lov slut och jag har varit i skolan. det var jobbigt och jag är trött och vill ha lov igen.
nu ska jag äta flingor sen ska jag försöka plugga spanska och sen ska jag gå på dans. adios!

okiii

fghjklkjhgfgb mitt munsår är otroligt äckligt och irriterande.
ville bara säga det.
nu ska jag äta mackor och oboy och titta på film.


det är jag som är viljan och vinden och inget rör mig

hej. inatt kunde jag inte somna trots att jag var jättetrött vilket var väldigt frustrerande och så. idag träffade jag fanny och köpte nya converse och en vårjacka. typ. sen fikade vi och sånt som man gör. nu lyssnar jag på musik och dricker vatten. är trött och har ont i benen och fötterna och lite överallt egentligen. imorgon börjar skolan och jag har ångest det kommer vara sjukt jobbigt. idag är det förresten första mars och det är ju trevligt för mars är ju typ en vårmånad, nästan.

nu borde jag hitta en bok att göra bokpresentation om. men vi får väl se.

RSS 2.0