hemmaaa





eva och adam forever





snygg klädsel







heeeting.

jaaa bilder från sälen alltså. nu är jag hemma! det är otroligt skönt och jag är jättetrött. jag sitter i min säng och dricker te. dåligt att det är snö i stockholm också. hade ju varit trevligt att komma hem ifrån snön till vårigt väder. jag vill inte ha mer snö och vinter nu, nu vill jag ha vår. förresten har jag fått munsår också, fult och otrevligt.

ändrade planer

ändrade planer, vi åker hem imorgon istället. jag klagar inte precis, ska bli så himla skönt att komma hem. imorgon uppdaterar jag med bilder! (ingen bryr sig för ingen läser men ja, det gör jag iallafall)

full rulle kanelbulle

uppdaterar lite iallafall. borde väl egentligen vara i backen nu men jag är otroligt trött och vädret är tråkigt. det snöar massa. det ska bli skönt att åka hem på söndag. jag saknar att vara hemma. de små skidskolebarnen här är iallafall söta och skriker full rulle kanelbulle innan de åker ner för backen. haha. nu ska jag dricka ramlösa och läsa tror jag, för jag orkar verkligen inte ut och åka. imorgon ska det bli sol enligt folk på hotellet. hoppas det stämmer. på söndag  kommer massa bilder typ. puss!

hejdå

hej. har bestämt mig för att jag inte ska skriva något i bloggen nu när jag är borta. så jag uppdaterar igen när jag kommit hem, på söndag. då ska jag berätta om en rolig kille på hotellet också. haha. ha det braaaa! puss.


falling down efter hela mitt liv

på plats på hotellrummet i sälen. är trött och bilresan var jobbig. strax efter att jag skrivit mitt vackra bilinlägg och stängt av datorn spydde jag. det var riktigt äckligt. usch jag hatar verkligen att spy. jag hade spysmak i halsen i typ ett år sen. sen när vi började närma oss sälen blev vi fast i en två mils nästan stillastående kö. det var inte så party. jag klagade mest, drack smultroncider och väntade på att kön skulle börja röra sig. vilket tog ett tag. känns lite patetiskt att jag skriver i bloggen, eller att jag överhuvud taget sitter vid datorn när jag är "bortrest" men det finns inte så mycket annat att göra på kvällarna här. usch det är jobbigt för det är jättevarmt på hotellrummet och det går inte att sänka värmen på elementet. och så ligger rummet vägg i vägg med tvättstugan så jag hör ljudet av tvättmaskiner hela tiden. festligt. nu ska jag koka te i den fancy tekokaren som finns här. hejdå!


i bilen

hej. jag sitter i bilen och mår illa. förresten dör datorn nog snart för batteriet är snart slut. är på väg mot sälen iallafall och  det snöar som bara den utanför fönstret. jag orkar inte åka bil hela dagen. jag vill spy. så jag ska nog stänga av datorn och lyssna på min ipod och blunda istället. haha. hoppas jag somnar, då går resan snabbare. äsch jag mår alldeles för illa för att skriva något vettigt. hejdå!

det fanns en bild här förut men den tog jag bort nu för jag såg ju faaan inte klok ut.

you know i'm on your side

hej. jag håller på att packa. har packat ner alldeles för mycket kläder som jag antagligen inte kommer ha någon alls användning av. men jag orkar inte hålla på att välja ut kläderna jag vill ha med mig. jag HATAR att packa! kommer säkert glömma något viktigt, vad det nu skulle vara. äsch jag vet inte men jag är iallafall sämst på att packa. det är så tråkigt.
på eftermiddagen åkte jag till stan. gick till lagerhaus och köpte tablettaskar. sen åkte jag och träffade julia och vi fikade. jag gillar att jag spenderar mina pengar på så nödvändiga saker. vem behöver inte tablettaskar liksom? och så köpte jag turkisk yoghurt när vi fikade för 36 kronor. och det var typ jättelite. onödigt. jag är verkligen ekonomisk. men nu måste jag fortsätta packa. pussi.
förresten har julia en brownie i sin plånbok.


it was all written in the sand



idag snöade det när jag vaknade. det var inte så uppskattat. egentligen borde jag väl uppskatta snön med tanke på att jag åker till sälen med säkert hundra gånger mer snö imorgon. men nej, det borde bli vår och jag kommer nog dö av kyla i sälen. har börjat tvätta kläder jag ska ha med mig och idag måste jag packa och städa. kanske åker ner till stan också om jag orkar. nu ska jag städa mitt skrivbord! puss.


du är mig blommor, sol, explosion

hej!
igår träffade jag fanny efter skolan, som nu har åkt till gran canaria. kommer sakna henne så att jag dör typ. vi fikade iallafall och jag försökte plugga samtidigt, vilket inte gick så bra. sen åkte jag hem till julia. vi åt lite middag och sen gick vi på poetry slam i hennes skola. och jaaa det var kul. jag slösade lite pengar i cafeterian och sånt. sen åkte jag hem och hade panik för so-provet.

idag är det fredag och jag har haft so-prov. det var svårt men det gick nog helt okej. fredagar är ju bra eftersom att vi slutar halv tolv. så när jag hade slutat gick jag hem och åt lite och sen åkte jag och träffade fredrika. vi fikade och lekte med stearin. haha. sen gick vi runt i lite affärer. jag hatar att det är så kallt ute. våren, kom nutack!

nu sitter jag här och är jättetrött. har iallafall sportlov nu och det är skööönt. kvällens planer är att städa och packa. men vi får se hur det blir med det. kommer säkert bli så att jag sitter i min säng och tittar på film istället. och lämnar allt som ska göras till imorgon. då blir det jobbigt.

fel på hjärnan

sitter med banankaka, mjölk och en uppslagen mattebok bredvid mig. fast jag ägnar mig inte så mycket åt matten ändå. tyvärr. iallafall så känner jag mig jättepigg nu och skulle gärna gå ut och springa eller något. har ju inte varit ute sen i måndags. min rullgardin drog jag upp klockan fyra idag och igår drog jag inte upp den alls. så jag har inte släppt in något solljus heller. men imorgon blir det skola igen. två skoldagar och sen är det lov. mot sälen och snön. jag är inte alls sugen på att åka dit egentligen men det blir nog skönt att komma bort ifrån allt ett tag. jo ja det blir det. och datorn tar jag ju med mig så helt ensam med mamma och pappa blir jag inte. haha.

hemmadag

är hemma även idag. är otroligt trött, har ont i huvudet och i halsen. så jag ska väl mest ligga i sängen och kolla på filmer resten av dagen. och kanske fixa något att äta. plugga lite samhällskunskap ska jag också göra. och eftersom att jag missar dagens mattelektion och kommer ligga efter ska jag även försöka räkna lite i matteboken. fast jag orkar egentligen inte.

nu ska jag titta på amelie från montmartre. <3

17

idag har jag inte varit i skolan. jag har extremt ont i huvudet och dessutom har vi haft idrottsdag. så jag valde att vara hemma istället och knapra alvedon och dricka te. ungefär. jag har väl mest legat i sängen och tittat på tv och pluggat lite samhällskunskap. och så har jag bakat en banankaka som jag nyss satte in i ugnen. har pluggat alldeles för lite idag med tanke på hur lite jag kan om politik och sådant som vi ska ha prov på. men jag ska försöka plugga ikväll istället. om jag orkar. nu måste jag städa upp efter mig i köket, jag lyckades stöka ner lite för mycket. puss.


en undran vem som svek vem först



måndag igen och usch vad jag inte orkar. idag har jag varit i skolan och varit på dans.
allting känns ganska världelöst just nu och att det snöar och är iskallt gör det inte precis bättre. jag vill bara hoppa tillbaka ett år, vill må bra igen. jag ångrar att jag inte uppskattade mitt liv tillräckligt för ett år sen. jag klagade inte precis men det var sällan jag tänkte på hur bra jag faktiskt hade det. jag hade inte en tanke på att allting snart skulle rasa. att allting skulle förändras. det fanns inte i mitt huvud. åh vad jag saknar mycket saker just nu. och jag är trött på min jävla huvudvärk. det känns som att jag alltid har ont i huvudet, någon gång varje dag iallafall. men ja, jag försöker att må bra så ofta som det går. känner att jag har låtit väldigt deprimerad i det jag skrivit men jag gillar verkligen inte måndagar. helgen är slut och man har en hel veckas skola framför sig. fast nästa vecka är det iallafall lov!

webcam forever



webcam bilder i mitt hjärta alltså <3
det är ganska kul att den här datorn har en inbyggd webcam att leka med när jag har tråkigt. i typ femman-sexan hade jag en webcam ikopplad i min dator och den var mitt liv typ. har väldigt snygga bilder och filmer på mig och annat folk taget med den kan jag ju säga. men jag saknar den tiden. det var roligt. jag minns en speciell film. och en speciell människa som jag hade väldigt roligt åt den filmen med. jag minns tiden. tiden när jag mådde så otroligt bra. jag saknar. yez.

femtondefebruari

åkte till stan och träffade fanny och olga. vi gick på mando diaos spelning och signering på bengans. vi träffade på fredrika och sen gick vi alla och fikade eftersom att vi inte är mando diaos största fan precis och inte köpte skivan. efter ett tag när kön till signeringen hade minskat och nästan var slut gick vi tillbaka till signeringen för olga hade köpt skivan. så vi gick in och signerade lite lappar. sen satte vi oss på mcdonalds. har även köpt tre hårband idag, intressant.

nu borde jag plugga. plugga so. men äääsch jag orkar verkligen inte. orkar verkligen inte att det är söndag heller och en ny vecka imorgon. fast sen är det ju lov.

spaceman

jag och julia har suttit på medborgarplatsens bibliotek hela dagen och pluggat lite, druckit kaffe och oboy, pratat, lånat lite böcker osv. har varit väldigt mysigt! jag hade planerat att koppla datorn till tvn och kolla på nedladdade filmer hela kvällen men eftersom att min fader tydligen har lyckats slarvat bort sladden så funkar det inte. eller jag kan ju se filmerna direkt i datorn men det är inte lika roligt. bättre med större bild!  hade även tänkt kolla på melodifestivalen nu när lasse (som för övrigt inte alls passar in där) ska vara med. det är väl vad jag ska göra ikväll. tror jag.  jag hade tänkt baka också men det orkar jag nog inte. jag är tröttttt. väldigt trött.

my valentine





god morgon! eller kanske god förmiddag! idag är det alla hjärtans dag. en väldigt överskattad dag tycker jag. jag har iallafall redan hunnit vara ute. jag gick en promenad och gick sen förbi myrorna. hittade ett par skor och en väska som jag vill ha. men jag lyckades hålla i mina pengar och låta bli att köpa någonting. men jag funderar på att gå tillbaka på måndag och om skorna finns kvar blir jag ju nästan tvungen att köpa dem! nu är jag trött och kall och ska fixa mig lite, äta någonting och sen åka och träffa julia om ett tag! puss.

you will never be my fool

fredag den 13:e idag. inga speciella hemskheter har hänt än så länge. som sagt hade vi "kompisdag" i skolan idag. det innebar att vi gick tre timmar extra för att: leka lekar (sitta i okända människors knä är alltid kul), titta på film och ha onödiga raster. gud vilken onödig dag.
efter skolan träffade jag iallafall julia. vi tittade i affärer och åt saker. självklart köpte jag någonting även idag. en klänning den här gången. jag hatar mig själv. jag måste verkligen sluta köpa saker nu. lugna ner mig, lägga band på mig själv och allt sånt där.
på mcdonalds fick jag iallafall lite beslutångest och då tog jag hjälp av 118 100 med ett sms med texten:
" ska jag köpa en glass med topping? "
118 100 svarade så trevligt:
" 118 100 tycker att du ska slå på stort eftersom det är fredag och köpa en glass med både topping och strössel. "
så ja, jag slog på stort och köpte en glass. jag hatar även mig själv för att hälften av alla mina pengar går till mat, fika och annat ätbart. såg även ett par skor idag som jag så himla gärna vill köpa. jag vill bara köpa. köpa köpa köpa. allt.


doors slam, lights black, you're gone, come back. stay gone, stay clean. i need you to need me

idag har jag varit trött och haft ont i huvudet. känns som att jag alltid har det nu för tiden men jaa. så är det. tyvärr. hade iallafall engelskaprov sista lektionen och det var inte så svårt tycker jag. fast jag vet inte. det var jobbigt ändå, var så trött. sen gick jag iallafall hem en snabbis och åt lite och sen åkte jag och träffade fanny och elle kari. jag köpte ett hårband, tights, ett linne och en tshirt på h&m och sen fikade vi på kafe 44. nu är huvudvärken borta faktiskt och jag känner mig piggare. och jag måste sluta köpa saker. om några år är det säkert jag som är med i lyxfällan och har skulder till allt och alla. imorgon är det fredag och det ska bli skönt. fast vi ska ha "kompisdag" i skolan så vi går tre timmar längre än vad vi skulle gjort annars. det är sämst. och onödigt.



i'm indian

vid tretiden orkade jag inte sitta hemma längre utan jag bestämde mig för att åka ner på stan. tänkte först att jag skulle gå själv men sen ringde jag fanny och träffade henne en stund. jag köpte en necessär och ett hårband. sen promenerade jag hem. det var skönt och jag tog tillochmed en omväg. gick in i en park, tog upp kameran och tänkte fota lite. inte för att jag har någon som helst talang inom fotografi men det är roligt. men mina händer var stelfrusna och blå/lila/röda så det blev inte så mycket med det. men satt på en parkbänk en stund och jag kommer säkert få urinvägsinfektion nu. sen gick jag hem.




haha misslyckade bilder och hej korta feta ben!


drip-drop till i cannot stop, can't stop. i cry for you, cry for you

idag slutade vi klockan tio. vi skulle få sluta halv tolv eftersom att vi var i riksdagshuset så länge igår. men vi hade håltimme på gympan som var sista lektionen så vi fick sluta tio istället. underbart. två lektioner hade vi. svenska där vi letade efter dikter vi tyckte om i biblioteket och sen hade vi fysikprov. det var svååårt. och långt. kändes det som. jag har myskläder på mig och har kokat te som jag ska dricka samtidigt som jag övar in engelska verb. engelskaprov imorgon. tänkte göra matteläxan också som egentligen är till på tisdag men det är ju skönt att ha den gjord. hejdå och puss och ha en bra dag och allt sånt!

glass i stora lass







jag är för trött för att plugga. istället äter jag glass och kollar på något program om folk som är gifta med transvestiter. haha. jag orkar inte skolan jag vill vara ledig. snart är det lov. då åker jag till snön. vill egentligen inte.

visioner i mitt huvud när du ler

hejjj jag råkade nyss slå sönder en av mina högtalare. eller nej, inte slå sönder, men jag råkade välta den så att sladden gick av. smidigt. idag har jag varit i riksdagshuset tre timmar. på studiebesök. vi fick leka debatt och sen se på en riktigt. jaa. imorgon har jag fysikprov och jag längtar inte. jag förstår ingenting av ljus och ögon. 
jag är hungrig.


9

monday means muuurdeeer. dagen har varit lång och huvudvärkig. hade gympa sista lektionen sen gick jag hem och åt lite, tog en alvedon och gick till dansen. nu är jag alldeles för trött för att ägna mig åt det jag borde som tillexempel fysik eller att läsa partiprogram. imorgon ska vi nämligen på studiebesök till riksdagen och debattera. eh. det kommer gå sämst. fast fysikprovet kommer nog gå ännu sämre.


okej ehm gud vad ful men orkaaa.

high drama





idag har jag ätit pasta med pesto, badat, suttit i sängen med dator och tidning, druckit te, pluggat för lite och säkert något mer. nu tittar jag på top model repriser. jag ska plugga lite nu tror jag.

sunday

igår inhandlade jag lite saker på stan med fanny. sen åt vi på sushirestaurang. kvällen ägnade jag åt att färga mitt hår. färgen hette mörkbrun men det blev inte riktigt mörkbrunt. mer bara brunt. typ. min familj hade även beställt en ny dator som kom igår. äntligen! så nu har jag en ny dator. mycket bättre än den förra men jag har ingen musik eller någonting än så länge.

jag borde egentligen plugga hela den här dagen men det gör jag inte. jag förstår ändå ingenting av fysiken. förresten är det söndag och det hatar jag. jag orkar inte. nu måste jag försöka plugga. puss.

att synas utan att verka

fredag idag, väldigt skönt. vi hade ledigt första lektionen så jag började 9.30 och slutade 11.30. så jag har bara haft två lektioner. på non dissekerade vi grisögon. eller dom andra gjorde, jag var inte med. jag stod mest bredvid och mådde illa. gick hem sen, gjorde mat och somnade nästan i soffan. har tagit alvedon mot min huvudvärk men det hjälper inte.

igårkväll var jag på bio med julia och hennes syster emma. vi såg i taket lyser stjärnorna. den var väl bra men den var inte som boken. boken är mycket bättre. efter bion satte vi oss på mcdonalds ett tag och sen åkte jag hem och försökte sova.

jag vill färga mitt hår igen. funderar på att köpa hårfärg imorgon. ikväll ska jag titta på hipp hipp hora. och säkert något mer. 


day and age

jag har ont i huvudet. jaaa. jag har ätit fil och pluggat un poco español. känner att mina dagar är väldigt intressanta.
mina ipodhörlurar är trasiga så jag använder några andra skithörlurar som jag hade till min mp3 för länge sen. det är väldigt jobbigt. ljudet försvinner ibland och då måste man vrida på sladden och ja. sämst helt enkelt. men nya hörlurar är dyrt.

måste öva mer spanska men orkar inte göra skolarbete jag vill baka eller titta på film och äta chilinötter och dricka te. jag ska nog läsa klart en bok nu. eller snart. den är ganska fin. förresten får någon gärna skicka ungefär hela monki till mig. eller ett presentkort på några miljoner. vore vänligt!


i wash my mouth with soap before i go

markus i söndags var väldigt fint. jag och fanny kom dit runt 10 och fick bra platser längst fram. konserten var väldigt bra. jag vill tillbaka. nu äter jag knäckebröd och ändrade nyss designen på bloggen lite. vet inte varför.
jag är trött hela tiden, hur mycket jag än sover känns det som. jag vill ha sommar. härligt. men ändå inte, solen ger mig mest ångest när jag inte går ut. mitt huvud snurrar och jag borde hitta en bok till min bokpresentation. vill ha helg. vill ha sömn.

RSS 2.0