alla ryggar tillhör dig

när jag vaknade idag var jag otroligt trött och jag tänkte att jag inte skulle få någonting alls gjort utan att jag nästan skulle vara för trött för att ens gå upp ur sängen. men jag har slösat bort så många dagar hemma på att göra just ingenting alls så jag bestämde mig efter några timmar för att gå upp och klä på mig. sen städade jag mitt rum. jag sorterade ut gamla onödiga saker som bara låg och var fula och städade bort stora högar från skrivbordet och torkade sen bort allt äckligt damm. så jag fick gjort en del ändå. har bläddrat i matteboken också men har inte lyckats göra ett enda tal rätt. vet inte vad problemet är. eller jo, min hjärna. men så extremt svårt att räkna brukar det inte vara. men idag funkade det inte alls. så jag gav upp. har använt en salva i några dagar nu som har gjort så att min hud i ansiktet har börjat klia och blivit alldeles röd. så imorgon på markus kommer jag alltså antagligen vara helt röd i ansiktet. fint.

my gods

idag slutade vi halv tolv och jag gick hem och lagade mat. lite senare ringde fanny och jag åkte och träffade henne. vi mest fikade och gick runt lite. på tunnelbanan hem var det en äcklig kille som kom på. han följde efter mig både när jag bytte plats i tunnelbanan och när jag gick av. då sprang jag. sen vågade jag inte kolla bak för att se om han fortfarande var bakom mig. men nu har jag blivit paranoid och tror att han kommer att komma inatt. jag har nog någon psykisk störning i hjärnan. skönt med helg iallafall. imorgon blir det bara att sova och städa och på söndag blir det markus. jag längtar. nu tittar jag på söta klipp på psl och äter glass. tror jag ska sätta på en film. puss.

självmordsblond

ingenting händer och mina dagar ser i stort sett likadana ut. januari är nog nästan årets tråkigaste månad. men tiden går fort och markus är om tre dagar, sjukt. minnet på datorn är fullt nu och jag letar efter saker som jag kan tänka mig radera. men jag vill egentligen ha kvar allting. vill ha en hårddisk! jag borde städa mitt rum. finns mycket som jag borde göra. men ikväll ska jag bada, se på film och äta ben & jerrys. istället för sakerna som borde göras. jag känner verkligen hur tråkig min blogg är. men det spelar ingen roll egentligen, ingen läser ändå. och ingenting intressant händer som är värt att skriva och dela med sig av.

0124


träffade julia idag. vi gick runt på stan och sen fikade vi.


hon hade fått tandställning och var söt.



såg förresten min drömman på tunnelbanan igår. hans hår var det finaste jag sett.


friday night at the drive-in bingo

fredag, friday, viernes idag då.
har varit i skolan och lite senare åkte jag och mötte fanny i sickla. tanken var att vi skulle gå på bio men det slutade med att vi lämnade tillbaka biobiljetterna och åkte hem till henne istället. när dom presenterade "ögonstenen" i let's dance var det roligaste som hänt på länge. kom iallafall nyss hem. är lite bekymrad över att min ipod har så lite minne och att det är jobbigt att behöva välja bort massa musik. dagens ilandsproblem eller något. jag mår illa. funderar på att börja gå och lägga mig redan nu. jag är ju trött. 

farväl är för enkelt på sms

orkar inte.
att gå upp på morgonen är bland det värsta som finns. enligt mig. att vakna av att någon dålig låt börjar spelas på klockradion och sen försöka att snabbt gå upp för att hinna duscha och allt sånt. vill bara gå och lägga mig under täcket och sova bort hela dagen. nejmen vintern är dum. vem vill gå upp när det är kolsvart ute och iskallt liksom? inte jag iallafall. borde verkligen börja ringa och fråga om praoplats nu innan det är för sent. men jag har verkligen ingen aning om vart jag vill praoa någonstans. jag har en jobbig so-läxa tills imorgon. nu ska jag äta. puss.
känner också att bilden är riktigt intressant.


the opposite of hallelujah



skoldagen idag var ovanligt kort. vi började klockan 10.40 med klassråd. sen hade vi lunch och sen bara två lektioner till, no och engelska. och på engelskan kollade vi endast på scrubs. sen slutade vi någon gång vid två. skön dag. kom hem från dansen för en stund sen. nu dricker jag te och lyssnar på jens. min hals gör ont.

i don't belong here

igår träffade jag fanny, igen. jag köpte helt onödiga saker och sen satte vi oss i ett hörn på sergel. efter ett tag bestämde vi oss för att se  "yes man". efter filmen träffade vi ebba en stund och gick upp på ett berg. jag tog fula bilder och min kamera var fel inställd. sen åkte vi hem till fanny och tittade på p3guld. markus var sötast och vi dog. och ja markus vann ett pris och håkan vann två och det var väl fint. sen sov jag över hos henne. nu finns det läxor som behöver göras.


i always choose another way

jag har varit trött och mått dåligt hela veckan av olika anledningar. idag åkte jag iallafall och träffade fanny efter skolan. jag var med en stund när hennes band skulle repa och sen köpte vi fett i forum. köpte även cider som på något konstigt sätt mest hamnade i mitt öga på väg till tåget. haha. sen åkte vi tåget och en man blev jättesur och sa till oss för att vi pratade i telefon. han var ganska läskig.
- aj, allvarligt, aj.
- var det en varg? gråter du?
- nej, jag fick cider i ögat.

orkar inte skriva någonting.


everybody wants to be understood

igår var jag på stan med fanny. jag köpte ett par nya skor och vi träffade annika norlin. sen sov hon hos mig. idag åkte vi till skärholmen för att köpa en jacka som inte ens fanns. så det var helt onödigt att vi åkte dit. men vi åt sushi iallafall. sen köpte vi världens äckligaste godis i en godisautomat. sen åkte jag hem och mådde dåligt. jag orkar inte längre. jag vill lägga mig under mitt täcke och dö.


håll det där för dig själv och ditt usla liv.

finns inte så mycket att skriva. jag mår inte alls bra just nu. faktiskt. 


ingen lever ditt liv och luften är fri

adam i shout out louds är så snygg. seriöst. åh. fin man.
jag är väldigt sugen på ris med soya och gurka. det har jag varit ända sen igår natt när jag smsade med fanny. men jag har en känsla över att min familj inte skulle bli så förtjusta om jag började koka ris halv tolv. jag orkar ändå inte.
jag vet inte riktigt vad meningen med det här inlägget var.
tror inte att det hade någon.


are you unhappy, i am unhappy to

idag åkte jag hem till fannys pepparkakshus i saltsjöbaden. vi köpte chips och cider och satt på hennes golv. typ. vi var trötta.
orkar verkligen inte börja skolan i övermorgon. tanken av att i mörkret klockan åtta på morgonen gå iväg till skolan ger mig panik.
döden döden döden.


it's hard to perceive


fräscha bilder. trött, osminkad och oduschad. sånt gillar vi.

aldrig rätt tid, aldrig rätt plats

i förrgår sov fanny hos mig och igår sov jag hos julia. jag och fanny åt ben & jerrys, dansade runt i 3D-glasögon, slog sönder min mobil, tittade på inspelade program och lite sådant. sen på eftermiddagen igår åkte jag hem till julia. vi lyssnade på musik, var inne på habbohotel (hahahah), pratade massa och tittade på ztv. jullovet är slut snart. jag orkar verkligen inte skolan igen. ett knappt tre veckor långt lov är inte tillräckligt. nu ska jag äta glass. justdet, jag och fanny fikade med daniel karlsson i lördags. fränt.


ny blogg igen

jag gillade inte blogspot. inte alls. så jag bestämde mig för att gå tillbaka till blogg.se igen. jag heter josefine, är 14 år och det här är min blogg.

RSS 2.0